Parel Verzorging

Parel Verzorging

Persoonlijke verzorgingsproducten kunnen parels beschadigen

Cosmetica, zonnebrandmiddelen, parfums en haarspray bevatten allemaal chemicaliën die de glans van een parel dramatisch kunnen verminderen. De natuurlijke zuren in lichaamsoliën en transpiratie kunnen parels op dezelfde manier beschadigen. Het is aan te raden om parels pas 30 minuten na het aanbrengen van verzorgingsproducten te dragen en ze af te doen voordat u zich klaarmaakt om naar bed gaan. Een goede vuistregel is: doe de parels als laatste om en als eerste af.

Pearls Care

Eenvoudige stappen om je parels te beschermen

Na het dragen van de parels kunt u deze schoonmaken met een vochtige, zachte doek om zo de schadelijke stoffen te verwijderen die het parelmoer kunnen aantasten. Houd de parels altijd apart van andere harde sieraden zoals ringen of armbanden om te voorkomen dat ze bekrast worden. Parels kunnen het beste bewaard worden in een zakje met zachte doek of in een zacht gevoerde juwelendoos. Bewaar parels nooit in een luchtdichte omgeving zoals een zak met ritssluiting. Parels zijn organisch en bevatten sporen water. Als u ze in een luchtdichte omgeving opbergt, worden ze broos en beschadigt de glans.

Pearls Protect

Wanneer moeten parels opnieuw geregen worden?

Als de parels vaak worden gedragen, moeten ze ongeveer eens per jaar opnieuw geregen worden om te voorkomen dat de streng breekt. We raden het gebruik van zijden draad aan. Nylondraad is echter een acceptabel alternatief. De draad moet tussen elke parel worden geknoopt om te voorkomen dat alle parels bij een breuk van de streng vallen. De knopen voorkomen ook mogelijke beschadiging door parels die tegen elkaar wrijven.

Zowel nylon als zijde nemen de oliën van je huid op en kunnen na een tijdje donker worden. Het terugzetten van de parels met nieuwe zijde of nylon heeft de voorkeur boven pogingen om de draad te wassen, omdat reinigen de knopen kan verzwakken of strekken en sommige zepen schurend kunnen zijn en de parels kunnen beschadigen.

Pearls Restrung

Pearl Guide

Culturé Parels

Parels Shop & Buy

Geen resultaten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2018 Pearls Wholesale. All rights reserved.