Parel Prijzen

Parel Prijzen

Parel prijsinformatie

Parelprijzen kunnen variëren van minder dan € 1 tot € 100.000, afhankelijk van het type, de grootte, de kwaliteit, de glans, de kleur en de vorm.

Zoetwater

Zoetwaterparels zijn mogelijk de meest veelzijdige parels. Ze komen voor in een groot aantal verschillende vormen, maten en kleuren. Hoewel ze zelden rond zijn, zijn de mooiste zoetwaterparels bijna niet te onderscheiden van duurdere Akoya parels.

Van oudsher variëren zoetwaterparels in grootte van 6 tot 10 mm, maar recente innovaties in kwekerijen hebben een nieuwe generatie parels opgeleverd die wel 15 mm groot kunnen worden.

Prijzen van zoetwaterstrengen kunnen variëren van € 50 tot € 2.000

Freshwater Prices

Akoya

Akoya parels zijn de originele klassiekers. Ze staan vooral bekend om hun perfect ronde vormen en fijne reflecterende glans. Het waren de eerste parels die ooit, meer dan 100 jaar geleden, werden gekweekt en de eerste die wereldwijde erkenning kregen van alle gekweekte parels. Akoya parels zijn vaak kleiner dan de meeste andere gekweekte parels, met gemiddelde maten van 6 tot 9 millimeter.

De prijzen van akoya-strengen kunnen uiteenlopen van € 300 tot meer dan € 10.000

Akoya Prices

Zuidzee

Zuidzee parels worden vaak de Rolls Royce van parels genoemd. Het zijn de grootste en meest waardevolle parels die vandaag de dag worden gekweekt, met gemiddelde maten van 10 tot 15 millimeter. Zuidzee parels groeien in een grote pareloester die inheems is in Australië, de Filippijnen, Myanmar en Indonesië.

Prijzen van strengen van de Zuidzee parel kunnen variëren van € 1.000 tot meer dan € 100.000

South Sea Prices

Tahiti

Tahiti parels zijn donker en exotisch. Hoewel ze vaak zwarte parels worden genoemd, variëren hun kleuren van grijs tot groen en zelfs aurbergine. Tahi parels vereisen geen behandelingen om hun donkere irisatie te bereiken. De kleuren zijn volledig natuurlijk. Hoewel Tahiti parels vaak kleiner zijn dan Zuidzee parels, kunnen ze ook behoorlijk groot worden, met gemiddelde afmetingen van 8 tot 14 millimeter.

Prijzen van Tahiti strengen kunnen variëren van € 500 tot meer dan € 25.000

Tahitian Prices

Pearl Guide

Cultured Pearls

Pearls Shop & Buy

Geen resultaten gevonden voor deze selectie.
Copyright © 2018 Pearls Wholesale. All rights reserved.